Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf rotterdam

 
 
schoonmaakbedrijf rotterdam
Schoonmaakbedrijf Rotterdam Passie 4 Schoonmaak.
P4S Bedrijfsdiensten biedt als schoonmaakbedrijf in Rotterdam geheel vrijblijvende offertes op maat. Ook is het mogelijk een persoonlijk gesprek in te plannen om de behoeftes in kaart te brengen. Vult u het contactformulier zo compleet mogelijk in of bel naar telefoonnummer 085-7325628.
schoonmaakbedrijf
Huishoudelijke hulp Rotterdam: Vind uw hulp Care.com.
Dagelijks heb ik met schoonmaak te maken. Hiervoor heb ik een een schoonmaakbedrijf gewerkt. Omdat ik een part time wrrk heb wil ik graag flexibel zijn met mijn ander werk. Sylvia 3077 Rotterdam, Oud-IJsselmonde, Stadion. Vanaf 10 per uur /uur 1 document Leeftijd: 41.
ronde boomstamtafel
Faillissement Rania Schoonmaakbedrijf te Rotterdam F.10/17/442 FaillissementsDossier.nl.
Faillissementen en surseances. Faillissement Rania Schoonmaakbedrijf. Op 27-09-2017 is Rania Schoonmaakbedrijf te Rotterdam Zuid-Holland door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/17/442. De hoofdactiviteit van Rania Schoonmaakbedrijf is facility management, reiniging en landschapsverzorging.
inbouwspot
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam?
Kies voor het schoonmaakwerk van Meeuwenplaat en uw werkplek is altijd in topconditie. Als schoonmaakbedrijf in Rotterdam leveren wij professionele, betrouwbare en persoonlijke schoonmaak op maat. Zo vaak als u wilt, op de momenten dat het nodig is en geheel zoals u het wenst. Dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf.
Schoonmaakbedrijf De Jonge van Os B.V. in Rotterdam Reiniging Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De afgelopen 24 uur heeft telefoonboek.nl 117.774 zoekopdrachten verwerkt! Wat zoekt u? bijv: Juwelier" Vul hier in wat u zoekt. Powered by places.nl. U bent hier.: Schoonmaakbedrijf De Jonge van Os. Schoonmaakbedrijf De Jonge van Os B.V. Stalpaertstraat 7 3067XS Rotterdam.
Schoonmaakbedrijf Rotterdam Schoonmaken in Rotterdam.
Daarvoor is een schoon en representatief kantoor een absolute basisvoorwaarde. Schoonmaakbedrijf Rotterdam is gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren en biedt u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten voor uw werkomgeving, waardoor uw medewerkers zo optimaal mogelijk kunnen presteren. Schoonmaakbedrijf Rotterdam verzorgt professionele gevelreiniging.
FlexNieuws Failliet: Rania Schoonmaakbedrijf te Rotterdam.
Back Home FlexNieuws Faillissementen Failliet: Rania Schoonmaakbedrijf te Rotterdam. 29 Sep 2017. Failliet: Rania Schoonmaakbedrijf te Rotterdam. 29 september 2017. Rania Schoonmaakbedrijf te Rotterdam KvK: 61677256 is op 26 september 2017 door de rechter failliet verklaard. Bron: Faillissementen.com, 27 september 2017.
Home REJO Cleaning.
010 73 70 894. Schoonmaakbedrijf Rejo Cleaning B.V. Rejo Cleaning BV is een volledig gecertificeerd middelgrote facilitaire dienstverlener. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van facilitaire diensten aan in de zakelijke sector, in de zorg, in het onderwijs, in de industrie en bij de overheid.

Contacteer ons