Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf den haag

 
 
schoonmaakbedrijf den haag
Schoonmaak-vacatures in Den Haag mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Saffier De Residentiegroep Vacatures in Den Haag. Lees meer over werken bij Saffier De Residentiegroep. Schoonmaak in Den Haag. Beerco Den Haag 1 plaats. Voor diverse opdrachtgevers in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker.
schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf Den Haag, schoonmakers die uitblinken in hun vak!
Schoonmaakbedrijf Den Haag Wilt u ook kosteloos een vrijblijvend een offerte voor uw kantoorschoonmaak ontvangen? Schoonmaakbedrijf Den Haag Voor betaalbare en professionele tapijtreiniging in regio Den Haag en omgeving. Schoonmaakbedrijf Den Haag Wilt u weten wat het reinigen van lamellen, jaloezieën of gordijnen kost?
schoonmaakbedrijf
Schoonmaakwerk in Den Haag Helpling.
Wij verbinden huishoudens met particuliere huishoudelijke hulp uit dezelfde regio en faciliteren op deze wijze veel schoonmaakwerk. Om het aantal schoonmaak aanvragen aan te kunnen hebben wij veel schoonmaak vacatures in Den Haag en zijn wij voortdurend op zoek naar gemotiveerde partners.
buddha to buddha ring
Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Westenberg Den Haag e.o.
Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Den Haag. Vakkundig, betrouwbaar en no-nonsense. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Den Haag. Schoonmaken is onze passie, kwaliteit en service is wat wij leveren. Wij werken vakkundig, houden van aanpakken en werken met korte communicatielijnen.
Schoonmaakbedrijf Haagsehof.
Hecht u waarde aan een schone werkomgeving en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf waarbij de schoonmaker het verschil maakt? Neem dan snel contact met ons op! Wie zijn wij? Schoonmaakbedrijf Haagsehof is een regionaal schoonmaakbedrijf met 6 jaar werkervaring in de regio Haaglanden.
CS2001 Cleaning Services Schoonmaakbedrijf Den Haag.
CS 2001 B.V. is gespecialiseerd in het schoonmaken van VvE s Short, Stay Appartementen en woningen. CS 2001 B.V. heeft alle facetten in huis om de uitstraling van winkelcentra te waarborgen en te optimaliseren. Schoonmaakbedrijf Den Haag. Droogleever Fortuynweg 55.
Doorstart voor Schoonmaakbedrijf Vrolijk Omroep West.
B2 Cleaning uit Den Haag neemt het bedrijf en een groot deel van personeel over. De overname geldt ook voor uitzendbureau RSB, dat personeel leverde aan Vrolijk. Het bekende schoonmaakbedrijf werd begin juli failliet verklaard. Bij Vrolijk werkten ruim 425 medewerkers, waarvan 75 eigen werknemers en 350 uitzendkrachten van RSB.
Schoonmaakbedrijf Den Haag.
Meermans Cleaning Service is een jong schoonmaakbedrijf dat schoonmaakt volgens ùw wensen. Wilt u dat uw bedrijf, kantoor, trappenhuis, school of uw woning uw visitekaartje is? Wij zorgen ervoor. Ook na renovatie of nieuwbouw maken wij alles netjes schoon. Wij werken voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Bent u nu ontevreden over uw huidige schoonmaakdienst? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn graag uw nieuwe schoonmaakpartner! Meerman's' Cleaningservice werkt in de regio groot-Den Haag.

Contacteer ons