Resultaten voor schoonmaakbedrijf amstelveen

 
 
schoonmaakbedrijf amstelveen
Schoonmaakbedrijf Bright Plus Amstelveen.
lampen afnemen en ramen zemen, etc. Niets is te veel of te moeizaam voor de vrolijke medewerkers van dit bedrijf" Giroflex Nederland. Opleveringsschoonmaak, Schoonmaak, Particuliere schoonmaak, Schoonmaakbedrijf, Schoonmaakbedrijf amstelveen, Schoonmaakdiensten, Schoonmaak amsterdam, Huis schoonmaken, Kantoorschoonmaak, Schoonmaak kantoren, Schoonmaakvoorzieningen, Schoonmaakonderhoud, schoonmaak sanitair.
schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonmaakunie.
VPN
Allround professioneel schoonmaakbedrijf Effektief Groep.
Onze thuisbasis blijft Groningen maar, zoals u van een professioneel schoonmaakbedrijf mag verwachten, hebben wij vestigingen in heel Nederland. Altijd dichtbij dus! Meer over onze geschiedenis, de visie van de directie, en onze toekomst leest u op de pagina over wie wij zijn.
vriezer
Schoonmaakbedrijf Groeneveld Schoonmaakbedrijf uit Amstelveen.
Groene-veld is een schoonmaakbedrijf uit Amstelveen dat gespecialiseerd is in schoonmaak en ontruimingen. Schoonmaak voor dagelijkse en incidentele schoonmaakwerkzaamheden van, horecagelegenheden, onderwijsinstellingen, verhuurbedrijven, winkels en schoonmaak voor particulieren. Ontruimingen voor notarishuizen, vastgoed bedrijven, bejaardencentra, makelaars, woningbouwverenigingen en ontruimingen voor particulieren.
tanden witter maken
Schoonmaakbedrijf Amstelveen BioSave schoonmaak.
Naast actief te zijn als schoonmaakbedrijf Amstelveen, zijn we ook werkzaam als schoonmaakbedrijf in Haarlem, Hoofddorp, Uithoorn, Oegstgeest, Aalsmeer, Heemstede, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en alle andere omliggende plaatsen. Neem gerust contact op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak om te kijken wat de opties zijn om BioSave in te schakelen als schoonmaakbedrijf Amstelveen.
vloerkleden
Schoonmaakbedrijf Amstelveen Scheers VOF.
Dat geldt voor medewerkers, bewoners, scholieren en bezoekers. Glazenwasser en schoonmaakbedrijf Scheers biedt rust, reinheid en regelmaat bij u in Amstelveen. Rust biedt ons schoonmaakbedrijf door onze schoonmaakwerkzaamheden zo te organiseren dat uw bedrijfsvoering in Amstelveen er niet door wordt verstoord.
Schoonmaakbedrijf in Amstelveen? Alle schoonmaakbedrijven vindt u hier!
Op zoek naar een Schoonmaakbedrijf in Amstelveen? Vraag in 1x meerdere offertes aan. Afstand van centrum. Overige Reiniging 11. Gemeente Amstelveen 83. Regio Amstelland 106. Regio Amstelveen 356. Regio Amsterdam 1670. Regio Randstad 5623. Amstelveen Nes aan de Amstel 1.
Boete van 230.000 euro voor schoonmaakbedrijf Amstelveen.
6 april 2017. De Inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een schoonmaakbedrijf een boete opgelegd van 230.000 euro. Het bedrijf kon de gemaakte uren van de werknemers niet inzichtelijk maken, waardoor niet kon worden bepaald of zij voldoende loon en vakantiegeld ontvingen. Boete schoonmaakbedrijf omdat gewerkte uren niet zijn uitbetaald.

Contacteer ons