Resultaten voor schoonmaakbedrijf leeuwarden

 
 
schoonmaakbedrijf leeuwarden
BC Schoonmaakdiensten.
BC Schoonmaakdiensten kenmerkt zich door een platte organisatie waar met zeer korte lijnen gewerkt wordt. Door de organisatiestructuur en de manier van kosten-beheersing is BC Schoonmaakdiensten meer dan alleen concurrerend. BC Schoonmaakdiensten is een regionaal, professioneel, ervaren, jong en enthousiast schoonmaakbedrijf.
schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf Leeuwarden, een betrouwbare partner voor schoonmaak dienstverlening in Friesland eresde.
Neem dan contact met ons op. Bent u niet op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leeuwarden? Eresdé voert ook reinigingswerkzaamheden uit in vele andere plaatsen. Zie ook: Schoonmaakbedrijf Dokkum, Schoonmaakbedrijf Franeker, Schoonmaakbedrijf Drachten, Schoonmaakbedrijf Sneek, Schoonmaakbedrijf Harlingen, Schoonmaakbedrijf Heerenveen in provincie Friesland.
wasmachine
Glazenwasser Friesland BK Service Cleaning.
Neem ten alle tijden contact op via.: 058 289 56 16. Mail ons op het volgende E-mail adres. Voeg ons toe en/of volg ons op.: Neem contact op. 8.69 86.85% 270 votes. Copyright BK Service Cleaning Huisstijl Website gemaakt door J-S.co Reclamebureau Leeuwarden.
zinzi horloge
Schoonmaakbedrijf Multiservice Elzinga uit Leeuwarden.
Wij voeren diensten uit voor Particulieren Bedrijven. Wij zijn een ervaren gedreven schoonmaakbedrijf wat instaat om scherpe schoonmaaktarieven te leveren tegen een goede kwaliteit. Wij tackelen vlekken ontzorgen! Schoonmaakbedrijf Multiservice Elzinga MSE bv. Adresgegevens: Multiservice Elzinga MSE B.V. Froncois Haverschmidtwei 2. 8914 BC Leeuwarden.
Schoonmaak ziekenhuis vacatures in Leeuwarden Juni 2018 Jooble.
Logistiek medewerker in ziekenhuis Leeuwarden. Algemene omschrijving Vacature Logistiek medewerker in distributiecentrum OK Leeuwarden Voor een ziekenhuis in Leeuwarden zoeken wij een logistiek medewerker met kennis van de medische terminologie. De functie is fulltime en tijdelijk, tot en met mei.
Schoonmaakbedrijf Leeuwarden Huishoudelijke Hulp en Tuinonderhoud.
De voordelen van ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden op een rijtje. Onze goed gescreende medewerkers zijn inmiddels een graag geziene gast in onder meer kantoorgebouwen en bedrijfspanden in Leeuwarden. Maar bijvoorbeeld ook tandartsen en scholen vertrouwen met een gerust hart op onze vriendelijke mensen.
Schoonmaakbedrijf Leeuwarden SchoonZn.
Welkom bij SchoonZn, de ideale schoonmakers van Leeuwarden. Al meer dan tien jaar! 10 x ideaal. Ideaal voor reguliere schoonmaak glasbewassing. Levering toilethygiëne in Leeuwarden en omgeving. Schoonmaakonderhoud maatwerk op contractbasis. Vaste gezichten voor de schoonmaak. Zeer kritisch bij aannemen medewerkers.
Schoonmaakbedrijf Vitesse Regio Dokkum, Drachten en Leeuwarden.
Welkom op de website van Vitesse Schoonmaakbedrijven. Vitesse schoonmaakbedrijf is een begrip in de regio. De kracht van de onderneming is het bieden van kwaliteit, goed opgeleid personeel en korte lijnen. Vitesse verzorgt op contractbasis alle uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren en bedrijven.

Contacteer ons