Meer resultaten voor victoria schoonmaakbedrijf

 
 
victoria schoonmaakbedrijf
Schoonmaak Vacatures in Alkmaar Vacatures.nl.
Voor diverse opdrachtgevers zijn we in Utrecht en omgeving regelmatig op zoek naar schoonmaak medewerkers die het leuk vinden om een paar uur per dag bij te verdienen 15, uur. Meewerkend voorvrouw / voorman schoonmaak in regio Noord-Holland gezocht. Onze opdrachtgever is een van de grootste facilitaire dienstverleners in de schoonmaak.
schoonmaakbedrijf
50 Schoonmaak vacatures in Alkmaar Adzuna.
Balans Schoonmaak en Bedrijfsdiensten BV zoekt een Medewerker Schoonmaakonderhoud te Alkmaar VMBO / MAVO geplaatst op 03-07-2017 Balans Schoonmaak en Bedrijfsdiensten BV zoekt voor in Alkmaar/Heiloo een gedreven en ervaren Medewerker Schoonmaakonderhoud m/v 3.00 uur per week Het gaat om de schoonmaak van een object voor 2 dagen per week.
Miele wasmachine
Schoonmaakbedrijf Victoriavictoria-vacatures, in Amsterdam februari 2018 Indeed.nl.
Victoria Schoonmaak BV Amsterdam Nieuw-West 3 plaatsen. Victoria Schoonmaakbedrijf B.V. Wij zijn op zoek naar twee representatieve en gemotiveerde schoonmaakmedewerkster voor een van onze objecten in de regio. 21 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Victoria Schoonmaak BV Vacatures in Amsterdam Nieuw-West.
horloges mannen
Consultancy nieuws Consultancy.nl.
Geen nieuws gevonden. 22 december 2017. Management neemt The Brown Paper Company over van oprichter. 22 december 2017. Rotterdam heeft 46 coffeeshops nodig om aan cannabisvraag te voldoen. 22 december 2017. Jonne Scholten over het nieuwe InsurTech programma van Synechron.
Vacatures bij Schoonmaakbedrijf Victoria" B.V. NationaleVacaturebank.nl.
16 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Schoonmaakbedrijf Victoria" B.V. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij Schoonmaakbedrijf Victoria" B.V?
Victoria Schoonmaak-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor SV Victoria Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Sv Victoria. Victoria Schoonmaak BV Hoofddorp 5 plaatsen. Victoria Schoonmaakbedrijf B.V. Kandidaten in het bezit van een branche erkend diploma basismodule schoonmaak hebben voorrang bij de eventuele selectie.
Een schoonmaker is geen nummer MUGweb.
Bij schoonmaakbedrijf Victoria werken zon 550 mensen. Elke week komen er in Alkmaar zon veertig tot vijftig sollicitanten op gesprek. Er is wat verloop, maar er zijn ook medewerkers die moeiteloos hun vijfentwintigjarig jubileum halen. Esther Tanger, hoofd personeelszaken: Schoonmakers, die bij ons aan de slag willen, moeten aan een aantal eisen voldoen: Werknemers moeten representatief en gemotiveerd zijn en bereid om zich te blijven bijscholen.
Schoonmaakbedrijf Victoria BV in Alkmaar De Telefoongids.
Schoonmaakbedrijf in Alkmaar. Schoonmaakbedrijf Victoria Bv. Eigenaar van dit bedrijf. Schoonmaakbedrijf Victoria BV in Alkmaar. Havinghastraat 23, 1817DA, Alkmaar. Beoordeel dit bedrijf. Schoonmaakbedrijf Victoria BV. 072-5612442 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Alkmaar.

Contacteer ons