Meer resultaten voor gom schoonmaakbedrijf

 
 
gom schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf gom Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Wat zoekt u? bijv: Juwelier" Vul hier in wat u zoekt. Powered by places.nl. U bent hier.: Schoonmaakbedrijf gom gevonden! Bel nu 0900 1822 090, p/m. Wat zoek u? Schoonmaakbedrijf gom resultaten 1 10 getoond van 7787. Bent u bedrijfseigenaar?
schoonmaakbedrijf
Ultimatum aan schoonmaakbedrijf GOM Cao Schoonmaak en glazenwassersbedrijf cao Schoonmaak Sector Schoonmaak CNV Vakmensen.
De bond heeft vandaag een ultimatum gesteld aan schoonmaakbedrijf GOM, waar de schoonmakers in dienst zijn. Als GOM uiterlijk vrijdag 3 februari vóór 12.00 uur geen maatregelen neemt, komen de schoonmakers in actie. Op de kazerne werkt een groep van zo'n' twaalf schoonmakers.
schoonmaakbedrijf
Column Patricia Ghering, Gom Schoonhouden: Besparen en de Code Professioneel Schoonmaken.
Of, zoals in het artikel van de luchthaven Charleroi stond: dat het schoonmaakbedrijf een belangrijk steentje bijdraagt aan het imago van de luchthaven. Ik wens u nog een stralende dag! Tags: Code Verantwoordelijk Marktgedrag, Facilicom, Gom Schoonhouden, Patricia Ghering, Proper Magazine.
schoonmaakartikelen
Gom Schoonhouden Startpagina Facebook.
Als diegene maar in dienst is van Gom, Kleentec of Facilicom én werkt voor Gom/Kleentec. Ieder kwartaal wordt er een Gom Uitblinker gekozen, die in het zonnetje wordt gezet én een leuk uitje wint. Ook is er een ereplaats voor d eze Uitblinker op de Gom Wall of Fame!
Innovatief schoonmaken in de 21ste eeuw: zo doe je dat MT.nl.
Gom is het schoonmaakbedrijf met een unieke aanpak. Zij zien de tijdgeest en daarmee de klantbehoeften veranderen en werkt daarom met een segment specifieke aanpak: omdat schoon in elke sector een specifieke focus kent. In de ene sector is het veiligheid en ultieme hygiëne, in de andere is juist de beleving van schoon en actief contact met gebruikers van groot belang.
Gom stapt in schoonmaak hotels facto.nl Hospitality, Nieuws, Schoonmaak Hygiëne.
Gom Hospitality betreedt de markt van hotelschoonmaak. De afgelopen maanden heeft het schoonmaakbedrijf geïnvesteerd in een nieuwe propositie voor de hotellerie. Door zowel de hotelgast als de schoonmaakmedewerker centraal te zetten wil Gom een nieuwe standaard voor een stralend hotel neerzetten.
Gom.
Telefoon: 020 406 89 35. Fax: 020 406 89 43. Bezoekadres: Houttuinlaan 18, 3447 GM WOERDEN. Telefoon: 088 298 65 22. Bezoekadres: Branderweg 1, 8042 PD ZWOLLE. Telefoon: 088 298 70 10. Werken bij Gom. Copyright 2017 Facilicom Group Gom.
GOM Schoonhouden BV.
Gom is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en toonaangevende schoonmaakorganisatie van Nederland met specialistische schoonmaak en facilitaire kennis van verschillende branches. Er werken ruim 8.000 medewerkers en Gom heeft vestigingen door heel Nederland en in het buitenland. Gom is onderdeel van Facilicom Services Group.

Contacteer ons