Resultaten voor schoonmaakbedrijf tilburg

 
 
schoonmaakbedrijf tilburg
schoonmaakbedrijf
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Iedere nieuwe medewerker binnen Asito krijgt van ons een vakopleiding, want schoonmaken is een vak. Bekijk vacatures Open sollicitatie. Werken bij schoonmaakbedrijf Asito. Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt werken bij een schoonmaakbedrijf je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer
schoonmaak antwerpen
Home CitationClean.
Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat zijn diensten aanbiedt in de Regio's' Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch. Neem contact op! Citation Clean Schoonmaakdiensten. 5018 AA Tilburg. 013 590 70 18. 06 479 439 32. Vanaf heden zijn wij een erkend leerbedrijf!
gevelreiniging limburg
De Schoonmaakcooperatie: Gemeente Tilburg.
Peter de Kok, facilitair medewerker bij de gemeente Tilburg, stelt aan De Schoonmaak Coöperatie precies dezelfde eisen als hij aan een ander schoonmaakbedrijf zou doen. Met succes; bij de tweejaarlijkse kwaliteitsmeting die door een externe partij wordt uitgevoerd scoort De Schoonmaak Coöperatie tussen een 7.5 en een 8.
lijstenmaker
Hofkens HIG: vakkundig en professioneel schoonmaakbedrijf in Tilburg en Den Bosch Picklebal.
Wilt u niet langer vast zitten aan standaard schoonmaakpakketten, maar bent u op zoek naar een klantspecifieke oplossing? Dan is Hofkens HIG de ideale partij voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Tilburg of een schoonmaakbedrijf in Den Bosch?
Schoonmaakwerk in Tilburg Hulp.nl.
Voor op ons kantoor in Tilburg zoeken we schoonmaakhulp.: Zoekt huishoudelijke hulp in Tivoli, Tilburg. In één van de laatste oude textielpanden van Tilburg omgeving centrum houden wij kantoor, een ruimte met zo'n' tien werkplekken waar we werken aan mooie evenementen en toffe filmproducties.
Schoonmaakbedrijf Tilburg: TopCleaners! Top in service!
Een flexibele houding en korte communicatielijnen maken van TopCleaners een unieke organisatie. Afspraak is bij ons ook echt afspraak! Een Schoonmaakbedrijf uit Tilburg met een maatschappelijk karakter. Als erkend schoonmaakbedrijf uit Tilburg staan wij klaar voor onze klanten en collegas.
schoonmaak vacatures in tilburg Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
LBO, MAVO, VMBO. Voor een kasteel nabij Tilburg zijn wij op zoek naar een prinses, euhhh oproepkracht in de schoonmaak. Je krijgt een vast aantal uren per week, overige diensten van elk 3 uur worden in overleg. 10 20 uur.
Schoonmaakbedrijf Tilburg De Lelie BV.
31 073 621 52 66. Schoonmaakbedrijf in Tilburg. Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij de schoonmaak van uw kantoor, bedrijfspand, instelling of school? Schakel dan de hulp in van De Lelie Schoonmaak: al sinds 1919 het specialiste schoonmaakbedrijf in Tilburg en omgeving.

Contacteer ons