Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf dordrecht

 
 
schoonmaakbedrijf dordrecht
Waas Schoonmaak glazenwasserij Dordrecht Schoonmaken is ons vak.
Welkom bij Waas Schoonmaak glazenwasserij met telescoop-glasbewasssing. Wij zijn een schoonmaakbedrijf glazenwasserij. Wij zijn gespecialiseerd in telescoop-glasbewassingschoonmaak, hogedrukreiniging, antispin behandeling, tapijt reiniging en verzegelen van harde vloeren. Deze activiteiten zijn gericht op bedrijven en particulieren. Ook houden wij ons bezig met service, advies en onderhoud voor schoonmaak en glazenwasserij. Voor een offerte kunt u ons contactformulier invullen. Bekijk ook onze foto's' om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden. Ga naar onze fotopagina. Neem vrijblijvend contact met ons op. Waas Schoonmaak glazenwasserij. 3301 AB DORDRECHT.
schoonmaakbedrijf
Schoonmaak-vacatures in Dordrecht juni 2018 Indeed.nl.
13 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Schoonmaakbedrijf Van Adrichem BV Vacatures in Dordrecht. fris en rein Dordrecht 3 plaatsen. Je salaris wordt bepaald conform de Schoonmaak CAO; Fris Rein Rotterdam zoekt met spoed voor een object in Dordrecht.
buddha to buddha armband
Schoonmaakbedrijf in Dordrecht, overzicht van 17 bedrijven over schoonmaakbedrijf in Dordrecht.
06-38022217, Alexanderstraat 24, 3314ZH in Dordrecht. 078-6136056, Jan Valsterweg 17, 3315 LG in DORDRECHT. Meer schoonmaakbedrijf bedrijven in Dordrecht. offerte schoonmaakbedrijf in Dordrecht. bedrijf gratis toevoegen. Kaart van Dordrecht voor Schoonmaakbedrijf. vergroot kaart voor schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Bedrijven in Dordrecht.
gu10 led dimbaar
FJ Schilten, schoonmaakbedrijf en glazenwasserij in Dordrecht.
Schilten Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is in 1954 opgericht, door M.P. Schilten als glazenwassersbedrijf. Al snel zijn de activiteiten uitgebreid met de schoonmaak van kantoren, scholen en andere objecten. Inmiddels is F.J. Schilten uitgegroeid tot meer dan een familiebedrijf en een vertrouwd gezicht in Dordrecht en omstreken.
schoonmaakbedrijfdrechtsteden.nl.
3314 NA DORDRECHT. Telefoon: 31 6 449 66 201. KvK nummer: 59104783. Btw nummer: NL180564985B02. IBAN nummer: NL95ABNA0495188409. Bel mij terug service. Wenst u door ons gebeld te worden voor een vraag of afspraak? vult u dan het onderstaande formulier in. Welkom op de vernieuwde website van schoonmaakbedrijf Drechtsteden uw schoonmaakspecialist!
Schoonmaakbedrijf Dordrecht ATS Schoonmaakbedrijf BV.
Kortom, wanneer u kiest voor ATS Schoonmaak, dan kiest u voor.: Voor een betere indruk van wat wij als schoonmaakbedrijf regio Dordrecht per branche kunnen betekenen, kunt u hier een aantal voorbeelden bekijken van projecten waar wij in het verleden aan hebben gewerkt.
vanAdrichem Just another WordPress site.
In 1985 is Schoonmaakbedrijf van Adrichem opgericht door Danny van Adrichem. De DGA is nog steeds degene die dagelijks werkzaam is binnen de van Adrichem groep en die de familiewaarden waarborgt. Medewerkers die 30 jaar geleden in dienst zijn gekomen zijn nog steeds werkzaam binnen de organisatie vaak weer met hun kinderen en familieleden. Zorg voor de medewerkers ook in privé zorgt voor rust in de organisatie en op de werkvloer. Luisteren naar de opdrachtgevers in combinatie met vakkennis en motivatie zorgt voor een ongekend laag klantverloop. Enkele klanten van ons! 2016 Maker Pty Ltd. A: Galvanistraat 53-55. 3316 GH Dordrecht.
Schoonmaakbedrijf Dordrecht Volwerk Cleaning Service.
Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar bedienen de regio waaronder ook Dordrecht. Volwerk Cleaning is een schoonmaakbedrijf Dordrecht dat zich richt op de zakelijke markt. Wij zijn niet het grootste schoonmaakbedrijf maar wel het bedrijf met de meeste aandacht voor de klant.

Contacteer ons