Op zoek naar schoonmaakbedrijf haarlem particulieren?

 
 
schoonmaakbedrijf haarlem particulieren
De Spiegel Schoonmaakdiensten U zorgt voor uw klant, wij voor een schoon pand!
Niet alleen zijn we gevestigd in deze prachtige stad aan het Spaarne, de meeste van onze medewerkers komen er ook vandaan en hebben zodoende een hart voor de stad. De Spiegel werkt echter niet alleen in Haarlem; we richten onze diensten ook in andere regios. Klik hier of wij u ook in uw regio van dienst kunnen zijn! WAT DOEN WIJ ALLEMAAL? Voor bedrijven en particulieren. Bedrijven en Overheidinstellingen. Schoonmaakbedrijf De Spiegel verzorgt bij een groot aantal klanten het dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud.
VPN
Schoonmaakbedrijf Mirliton Over Mirliton.
De kwaliteit van onze werkzaamheden wordt gewaarborgd door onze rayonleiders en KAM coördinator Kwaliteit, Arbo, Milieu. Daarnaast is schoonmaakbedrijf Mirliton sinds 2005 ISO 90012015: en VCA gecertificeerd voor glasbewassing en aangesloten bij Ondernemersorganisatie OSB. Veiligheid staat bij ons hoog in t vaandel, Arbo-wetgeving leven wij te allen tijde na.
keywords
Schoonmaakbedrijf Haarlem Rentoclean.
Het juiste schoonmaakbedrijf kan er voor zorgen dat uw bedrijfsruimte of woning er tip top uitziet. U kiest natuurlijk voor Schoonmaakbedrijf Rentoclean, het schoonmaakbedrijf uit Haarlem dat net een stapje verder gaat! Wij houden van schoonmaken en laten een plek alleen achter als het ook écht schoon is.
Pennen bedrukken
Welkom bij Schoonmaakbedrijf van Dijk en de Boer Van Dijk De Boer.
Met moderne materialen en machines en met goed opgeleide en ervaren medewerkers voeren wij elke gewenste reiniging adequaat uit. Schoonmaakbedrijf van Dijk en de Boer staat zeven dagen per week, 24 uur per dag, paraat voor calamiteiten en spoedopdrachten. Voor bedrijven en particulieren!
Fornuizen
Schoonmaakbedrijf Haarlem Zorg en Zuiver.
Kies voor de schoonmaakdiensten van Zorg en Zuiver, een breed inzetbaar schoonmaakbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten in de regio Haarlem. Ons enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Wat doet schoonmaakbedrijf Haarlem?
loodgieter berkel en rodenrijs
Schoonmaakbedrijf Haarlem Glazenwasserij Schoonmaakbedrijf J. Hollander.
Glazenwasserij Hollander kan uw glazen eenmalig of periodiek wassen. Wij wassen de glazen van zowel particulieren als bedrijven. Wilt u graag gebruik maken van onze glasbewassing service? Dan kunt u bellen naar 06 414 515 85. Wilt u, de gevel van uw woning of pand laten reinigen? Wij bieden zowel eenmalige als periodieke gevelreiniging aan. Wilt u meer weten over onze service en kosten? Dan kunt u voor uw pand in Haarlem een vrijblijvende offerte aanvragen voor de gevelreiniging. Wij vertellen u graag meer! Op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Haarlem?
dymo 450
Eenmalige schoonmaak Home Works.
Een grote schoonmaak wordt een stuk gemakkelijker met een extra paar handen van Home Works. Onze eenmalige schoonmaakhulp kan u helpen na bijvoorbeeld een verhuizing, tijdgebrek of periode van ziekte. Diverse complete diensten voor particulieren. Naast de eenmalige schoonmaak, biedt Home Works huishoudelijke hulp ook als een complete dienst.
Referenties PlanWas.
Schoonmaakvisie, professioneel schoonmaakbedrijf uit Twente heeft ook gekozen voor PlanWas. Middels de telefonische introductie sessie begin oktober was de opstart snel gemaakt, relaties geimporteerd en de planning ingesteld. HCS Cleaningservice is een glas en gevelreinigingsbedrijf waarbij klantvriendelijkheid en kwaliteit van de geleverde diensten voorop staan.

Contacteer ons