Zoeken naar schoonmaakbedrijf haarlem particulieren

 
 
schoonmaakbedrijf haarlem particulieren
Glazenwassers-schoonmaakbedrijf JARO.
Glazenwassers en schoonmaakbedrijf. geen uitdaging te groot. kwaliteit op hoog niveau. spik en span. Moeilijk bereikbare plekken? Wij willen altijd samen met u kijken of er mogelijkheden zijn voor een oplossing, Er is ons geen uitdaging te groot. Uiteraard doen wij ons uiterste best u van dienst te kunnen zijn.
kleine loopfiets
Schoonmaakbedrijf Haarlem De Neve Facility.
Allround schoonmaakbedrijf in Haarlem. Schoonmaakbedrijf de Neve is een facilitair dienstverlener uit Haarlem. Wij hebben ruim 16 jaar ervaring met glasbewassing, reguliere schoonmaak, specialistische reiniging en vloeronderhoud in de breedste zin van het woord. We zijn als schoonmaakbedrijf werkzaam voor zowel particulieren, bedrijven als overheidssectoren.
bi
De Spiegel Schoonmaakdiensten U zorgt voor uw klant, wij voor een schoon pand!
Niet alleen zijn we gevestigd in deze prachtige stad aan het Spaarne, de meeste van onze medewerkers komen er ook vandaan en hebben zodoende een hart voor de stad. De Spiegel werkt echter niet alleen in Haarlem; we richten onze diensten ook in andere regios. Klik hier of wij u ook in uw regio van dienst kunnen zijn! WAT DOEN WIJ ALLEMAAL? Voor bedrijven en particulieren. Bedrijven en Overheidinstellingen. Schoonmaakbedrijf De Spiegel verzorgt bij een groot aantal klanten het dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud.
seo specialist
PARTICULIEREN Floorman.
Van Moerkerkenstraat 32 H. 2025 MX Haarlem. Drie jaar geleden is Hernàn Noorman gestart met Floorman Schoonmaakbedrijf. Sindsdien heeft Floorman zich ontwikkeld tot een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich dankzij de zorgvuldige aanpak en lage tarieven heeft ontpopt tot ware schoonmaakheld!
paraplu bedrukken
Home Schoonmaakaanhuis.
Lees alle ervaringen en reviews. 280 m 2. 500 m 2. dat u een mens bent door de volgende vergelijking op te lossen. Contactpersoon: Masja Diehl. Tel: 06 34051363. Contactpersoon: Sonja van Dijk. Regio Haarlem, Kennemerland.: Contactpersoon: Marina van Trooijen.
vuur
Schoonmaakbedrijf De Spons uit Heemskerk.
Schoonmaakbedrijf De Spons is gevestigd in Heemskerk. Wij bestaan al 12 jaar en onze klantenkring heeft een divers karakter. Het betreft de horeca, gemeentelijke instellingen, vervoersbedrijven, en industriële bedrijven. Wij werken in de regio Alkmaar Zaandam Haarlem Amsterdam. Sinds 6 maanden maken wij de huizen schoon voor particulieren.
Kosten schoonmaker per uur? Lees en leer hier alles over schoonmaakkosten per uur! TIP!
Wat u helaas vaak nooit vindt op internet of precies krijgt te horen van uw schoonmaakbedrijf is wat ze nou precies per uur rekenen. De kosten schoonmaker per uur worden altijd een beetje verdoezeld door met maandbedragen te werken. Reden waarom kosten schoonmaker uurtarief vaak niet worden vermeld.:
Opleveringsschoonmaak Schoonmaakbedrijf Verhaar.
Zomerkade 55b 2032 SB Haarlem 06 51993581 info@schoonmaakbedrijfverhaar.nl Rabobank. NL32 RABO 0182 4133 14 K.v.K. Amsterdam 60 75 44 86 BTW Nr. Professionele schoonmaker voor particulieren. Verhaar Schoonmaakbedrijf maakt ons huis een keer in de twee weken schoon op volledig professionele manier.

Contacteer ons