Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf hoofddorp

 
 
schoonmaakbedrijf hoofddorp
Schoonmaakbedrijf Hoofddorp Schoonmaakwerk, Schoonmaker De Telefoongids.
Een bedrijf toevoegen. Schoonmaakbedrijf in Hoofddorp wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 door 8 beoordelingen. 24 november 2017. Zeer tevreden over Schoonmaakbedrijf Zine, het kantoor was schoon en opgeruimd. Ook dingen die we niet specifiek. 5 / 10 / 5.
schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf Hoofddorp! Vergelijk offertes en bespaar tot 35% op schoonmaakkosten.
Hierdoor zijn de laatste 10 jaar ook de schoonmaakbedrijven in Hoofddorp als paddenstoelen uit de grond geschoten. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp? Hoofddorp groeit erg snel en hiermee ook de bedrijven! Hierdoor wordt de concurrentie voor schoonmaakbedrijven telkens groter.
Buddha
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Perfekt Service BV.
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij. PERFEKT SERVICE is gericht op het schoonmaken en schoonhouden van kantoren, scholen, sportzalen, warehouses etc. en biedt naast het schoonmaken nog tal van andere specialistische werkzaamheden. Ons kantoor is gevestigd in Hoofddorp waar Ilona Onderwater verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering.
LED Lampen
Schoonmaakbedrijf Hoofddorp MB Schoonmaak.
Liever een e-mail sturen aan uw schoonmaakbedrijf? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@mbschoonmaak.nl. Wij zijn uw vakkundige en betrouwbare glazenwasser en schoonmaakbedrijf voor Hoofddorp en regio. MB Schoonmaak ging in 2003 van start als glazenwasserij. Sinds 2006 zijn wij ook als schoonmaakbedrijf actief.
Schoonmaakbedrijf Hoofddorp EMSA Onderhoud.
EMSA Onderhoud voor een totaalpakket op het gebied van onderhoud. EMSA Onderhoud BV is een onderdeel van EMSA Multidiensten BV te Hoofddorp een serieuze organisatie dat zich bezighoudt met diverse vormen van dienstverlening binnen de schoonmaak sector. Wij zijn zeer dynamisch bedrijf met duidelijke verantwoordelijkheden en korte communicatielijnen.
Schoonmaakbedrijf Hoofddorp Schoonmaakbedrijf Verhaar.
Ten alle tijden bekenden gezichten bij Verhaar schoonmaakbedrijf Hoofddorp. Wij van Verhaar schoonmaakbedrijf Hoofddorp vinden het belangrijk dat u weet wie er bij u over de vloer komen. Daarom werkt Verhaar schoonmaakbedrijf Hoofddorp uitsluitend met vaste medewerkers op onze periodieke projecten.
Thuisschoonmaak Hét schoonmaakbedrijf voor de particulier.
Met een klein team besturen wij vanuit ons kantoor in Hoofddorp onze medewerkers aan, medewerkers die dagelijks voor onze klanten klaar staan om hun woningen vakkundig schoon te maken. Naast het schoonmaken van woningen bieden wij o.a. diensten aan als was en strijkservice, glasbewassing, vloeronderhoud en groenonderhoud. Dit zijn enkele van de taken die wij u als Thuisschoonmaak uit handen kunnen nemen. Dit alles doen wij met gescreende, gemotiveerde en onvermoeibare medewerkers, medewerkers die weten hoe zij uw het beste van dienst zijn. Thuisschoonmaak is een full-service schoonmaakbedrijf dat zich volledig richt op de particuliere schoonmaak.
Schoonmaakbedrijf Hoofddorp Service Organisatie Fernandes.
Bent u toe aan een fijne service op het gebied van schoonmaak in uw hotel in Hoofddorp? Dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf van harte welkom. We verzorgen de hotel schoonmaak met kwalitatief goed personeel, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Contacteer ons