Op zoek naar schoonmaakbedrijf rotterdam zuid?

 
 
schoonmaakbedrijf rotterdam zuid
Schoonmaak-vacatures in Rotterdam-Zuid februari 2018 Indeed.nl.
Schoonmaak in Rotterdam 1125, uur per week. Beerco Rotterdam 1 plaats. Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 16. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
schoonmaakbedrijf rotterdam
Avond schoonmaak in rotterdam, zuid-holland Trovit.
XL Studenten Uitzendbureau Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland. Flexibele studiegerelateerde bijbaan; Ervaring opdoen voor je latere carrière; Afwisselend werk; Avond. En weekendtoeslag na 1900: uur en gehele weekend. 11 dagen geleden op StudentenVacature.nl. Maatschappelijk Werkers flexibele bijbaan Rotterdam. XL Studenten Uitzendbureau Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland.
macbook
196 Schoonmaak vacatures in Rotterdam Adzuna.
Room attendant weekend Holiday Inn Express Rotterdam. OMNI CLEANING COMPANY ROTTERDAM. Werkzaam in de weekenden Schoonmaken van de kamers badkamers. Schoonmaken van gastenkamers volgens de geldende standards en binnen de gestelde tijdslimiet Verschonen van bedlinnen en handdoeken Opmaken van bedden Badkamers schoonmaken Het bijvullen van amenities zoals: zeepjes, pennen, tijdschriften, koffie en thee, etc. Het bijvullen van middelen en materialen gebruikt. Meer over deze vacature. Objectleider schoonmaker parttime. ORGANISATIE-OMSCHRIJVING Voor een landelijke speler in de zorg, zijn wij op zoek naar een objectleider schoonmaak. Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf voor ziekenhuizen, maar ook voor instellingen met o.a.
baklijsten
Home.
Schoonmaakbedrijf Kleyweg is een professioneel schoonmaakbedrijf met als werkgebied regio Rotterdam en de Hoeksche Waard. Sinds 2004 zijn wij als schoonmaakbedrijf actief. In die tijd is er een uitstekende band opgebouwd met onze klanten. De kracht van dit schoonmaakbedrijf schuilt in de goede kwaliteit die wij leveren, de uitstekende service die wordt geboden en het goede contact dat wij als schoonmaakbedrijf onderhouden met de opdrachtgevers.
Schoonmaakbedrijf Rotterdam Balans Schoonmaakdiensten.
Appartementencomplexen en flats. Home Schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Rotterdam. Balans schoonmaakdiensten: Schoon uit handen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving?
Schoonmaak RotterdamVacatureBank.nl.
Uitzendbureau BV in Zuid-Holland Dienstverband: Tijdelijk contract. Voor een grote evenementenlocatie in Rotterdam zijn we op zoek naar toiletdames.Wij zoeken naar toiletdames die beschikbaar zijn tijdens een groot festival op op 7, 8 en 9 juli.WerkzaamhedenTijdens: evenementen draag je zorg voor het onderhoud van de toiletten.
Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Dit doe je door de hotelkamers schoon te maken. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, het schoonmaken van het meubilair en sanitair, moppen, stoffen en stofzuigen en het aanvullen van de service items.
Jaquet en De Groot Hotelschoonmaakservice.
In tegenstelling tot heel wat andere organisaties in de branche heeft Jaquet en de Groot in de eerste plaats oog voor de kwaliteit van haar diensten. Niet de grootte van het bedrijf maar de tevredenheid van de klant vormt de drijfveer van de organisatie.

Contacteer ons