Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf voor particulieren

 
 
schoonmaakbedrijf voor particulieren
Schoonmaakbedrijf Haarlem Zorg en Zuiver.
Kies voor de schoonmaakdiensten van Zorg en Zuiver, een breed inzetbaar schoonmaakbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten in de regio Haarlem. Ons enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Wat doet schoonmaakbedrijf Haarlem?
schoonmaakbedrijf
Dokter Schoonmaakorganisatie Particulieren.
Particulieren Laat ook uw huis schoonhouden door Dokter Schoonmaakorganisatie. Op een vaste dag, door steeds dezelfde schoonmakers en tegen een scherp tarief. Wat er allemaal wordt schoongemaakt, hoe vaak en hoe grondig hangt af van uw eigen wensen. Schoon betekent voor een badkamer tenslotte iets anders dan voor een slaapkamer op zolder.
VPN
Schoonmaakbedrijf voor particulieren.
Schoonmaken na verhuizing. Glasbewassing voor zakelijk. Glazenwasser voor particulieren. Schoonmaakbedrijf voor particulieren. Jij bent hier. Schoonmaakbedrijf voor particulieren. Schoonmaakservice voor particulieren. Brom Schoonmaakbedrijf Utrecht levert al jaren professionele schoonmaakdiensten voor particulieren. Het schoonmaken van uw huis kan soms een dagtaak zijn.
vaatwasser
Schoonmaakbedrijf voor particulieren AllClean Utrecht.
Milieu / Kwaliteit / MVO. Schoonmaakbedrijf All Clean Schoonmaakbedrijf voor particulieren Schoonmaakbedrijf voor particulieren. Door verschillende omstandigheden komt u in het huishouden soms niet aan bepaalde schoonmaakwerkzameheden toe. U bent daarom op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren. Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean verricht grote huishoudelijke werkzaamheden, het is mogelijk om dit periodiek uit te laten voeren.
zilveren
Particulieren Van der Putten.
Wij kunnen uw ramen voor u lappen. Regelmatig, zo vaak u wilt. Wij weten van élke vloer hoe we die schoon moeten maken. En wij kunnen bijna elke soort vervuiling voorkomen en/of verwijderen. Laat ons regelmatig uw gevel reinigen en onderhouden, en uw huis blijft er prachtig uitzien. Moet u zonnepanelen reinigen? Doe je dat niet, dan haal je al snel veel minder energie uit de panelen. Tot wel 20 procent minder! Particulieren Graffiti verwijdering. Gelukkig is de opgespoten verf relatief eenvoudig te verwijderen, zónder gebruik van chemicaliën die uw muren kunnen beschadigen. Wij gebruiken namelijk stoom. Copyright 2016 Schoonmaakbedrijf van der Putten Realisatie website: Branding New.
e smoker kopen
Schoonmaak voor particulieren, particulieren schoonmaak amstelveen en omgeving, eenmalige schoonmaak.
Schoonmaak voor particulieren. SBM Schoonmaakbedrijf Amstelveen werkt ook voor particulieren. In de meeste huishoudens wordt het leven steeds drukker: tweeverdieners, kinderopvang, vrijetijdsbesteding. Schoonmaken dreigt dan wel eens te zakken op de prioriteitenlijst. Schoonmaken is niet uw grootste hobby? Gelukkig is schoonmaken ons vak!
Proper Diensten Nijmegen Proper's' Particulieren Schoonmaakdienst.
Eenmalige schoonmaak bij particulieren. U heeft een ander huis en moet nog heel veel dingen regelen. U kunt door ons uw oude of nieuwe huis schoon laten maken van boven tot onder. We spreken samen met u een dag en af en we komen met een aantal personen met de benodigde schoonmaakspullen en materialen om deze klus van u over te nemen, zodat u in elk geval hier geen omkijken naar heeft. Wij spreken altijd een vast bedrag met u af, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
Alkanaany Schoonmaakbedrijf.
Daarom lopen wij met ons schoonmaakwerk voorop met onze duurzame methode. Voor bedrijf én particulier. Alkanaany Schoonmaakbedrijf is actief in de Bollenstreek, regio Leiden, Haarlemmermeer, Alphen aan de Rijn, Den Haag en Rotterdam. Wij werken voor bedrijven, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en particulieren.

Contacteer ons