Resultaten voor schoonmaakbedrijf lelystad

 
 
schoonmaakbedrijf lelystad
C-Maxi Cleaning maximaal schoonmaakbedrijf Antwerpen.
C-Maxi schoonmaakbedrijf uit Antwerpen zorgt bij bedrijven en organisaties in België voor netheid en hygiëne. Vanaf de start zorgen wij er voor dat onze dienstverlening helder is. Daarom leggen we zaken vast en vertalen deze naar een plan van aanpak.
Re-Fresh, schoonmaakbedrijf in Lelystad waar de Klant nog Koning is!
ZO WERKEN WIJ. Re-Fresh: een modern schoonmaakbedrijf. met ouderwetse service. Gevestigd in Lelystad werkt Re-Fresh uiteraard maar niet uitsluitend in de provincie Flevoland. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als particuliere markt in Flevoland én daarbuiten.
sloten vervangen lelystad
Schoonmaakbedrijf Mirliton Over Mirliton.
Onze klanten vindt u o.a. in Dronten, Lelystad, Zeewolde, Almere, Amersfoort, Hoevelaken, Nieuwegein, Zwolle, Kampen, Elburg, Nunspeet, Emmeloord en Wolvega. Schoonmaakbedrijf Mirliton is onderdeel van Schoonster., hierdoor kunnen wij onze schoonmaakdiensten ook landelijk verzorgen. Service, kwaliteit en flexibiliteit zijn belangrijke aspecten binnen onze organisatie.
schoonmaakbedrijf limburg
Schoonmaakwerk Lelystad Hulp.nl.
Zoekt huishoudelijke hulp in Kempenaar-Kogge-Gondel-Schouw, Lelystad Vervuld. Per direct ben ik op zoek naar een huishoudelijke hulp voor de onderstaande werkzaamheden in mijn woning welke centraal gelegen is in Lelystad; stofzuigen; dweilen; keuken schoonhouden; badkamer schoonhouden; t. Nog geen foto.
casino spelletjes online
Facebook.
By continuing to use our site, you agree to our cookie policy. Email or Phone. Keep me logged in. Sorry, this content isnt available right now. We have implemented additional security features that require you to log in to Facebook to view this page from Belgium.
magnetron
Vacatures bij Schoonmaakbedrijf de Vries Flevoland in Lelystad.
Schoonmaakbedrijf de Vries Flevoland. De Vries Flevoland is een betrouwbaar, zelfstandig opererend schoonmaakbedrijf dat in Flevoland al zon kwart eeuw z'n' sporen verdient met het schoonmaken van kantoren, scholen, zorginstellingen, banken en onderkomens van andere organisaties. De op de wensen van de klant afgestemde diensten worden aangeboden op basis van een goede prijs kwaliteitverhouding, in combinatie met een optimaal serviceniveau. COMPLETE FACILITAIRE DIENSTVERLENING IN LELYSTAD FLEVOLAND.
Alle schoonmaak vacatures in Lelystad.
10 12 uur Lelystad Project Reiniger. Jouw baan als schoonmaker in Lelystad. Als het even kan ervaring als schoonmaker of interieurverzorgster. Als jij de schoonmaker bent voor deze job, vertellen. Lelystad Get Work. Wij zijn op zoek naar een industrieel schoonmaker in Lelystad.
PolyCleaning Cleaner then you expected.
day-to-day schoonmaak op en top. Onder regulier schoonmaak-onderhoud praten we over o.a. stof afnemen, stofzuigen, dweilen, het leegmaken van de vuilnisemmers, reiniging van het sanitair en de kantine maar bijvoorbeeld ook het schoonmaken en bijvullen van de koffieautomaten. In overleg met de opdrachtgever worden de werkzaamheden met elkaar afgestemd en vastgelegd in werkschemas.
Proper Groep Lelystad Proper Groep Lelystad.
F 0320 258 550. Welkom bij Proper Groep Lelystad. 100% service al 20 jaar! ruim twee decenia verzorgen wij de meest uiteenlopende diensten voor onze klanten. Van oorsprong een glazenwasserij die uitgegroeid is tot een specialistische totaalleverancier op facilitair gebied.

Contacteer ons