Meer resultaten voor asito schoonmaakbedrijf

 
 
asito schoonmaakbedrijf
asito schoonmaakbedrijf - Schoonmaakbedrijf glazenwasser regio Amersfoort.
Schoonmaakbedrijf of glazenwasser Amersfoort nodig? Wij zijn AltaClean uit Soesterberg, een betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Amersfoort, werkzaam in de gehele regio. Al meer dan 25 jaar levert ons bedrijf een grote variƫteit aan schoonmaakdiensten en zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt.
Asito: inzet SW-ers gaat ten koste van gewone schoonmaakbanen facto.nl Nieuws.
Dat doet zij onder andere door sociaal aan te besteden. Medewerkers van Permar, het Sociaal Werkbedrijf in de regio Zuidwest-Veluwe, gaan daarom per 1 april 2014 de schoonmaak van de kantoorpanden van de gemeente Ede, na 30 jaar, overnemen van ons schoonmaakbedrijf Asito.
De Beste Zangers van Nederland
Asito partnernieuws Duurzaam Ondernemen.
Want ondanks de groei van Asito zijn een aantal belangrijke kwaliteiten van het familiebedrijf nooit uit het oog verloren. Asito is vandaag nog altijd een betrouwbare en resultaatgerichte partner met 10.000 kleurrijke, enthousiaste medewerkers die garant staan voor topkwaliteit. Duurzaamheid zit sinds de oprichting van Asito verankerd in het schoonmaakbedrijf.
makelaar ridderkerk
Asito opent nieuw werkbedrijf: helft medewerkers heeft arbeidsbeperking RTV Oost.
Jetta Klijnsma opent nieuw werkbedrijf Asito Foto: Asito. Jetta Klijnsma opent nieuw werkbedrijf Asito Foto: Asito. Jetta Klijnsma opent nieuw werkbedrijf Asito Foto: Asito. Schoonmaakbedrijf Asito uit Almelo heeft gisteren in Ede een bedrijf geopend waarbij de helft van het vaste personeelsbestand bestaat uit mensen met een arbeidsbeperking.
led buis
Iron Hand BV Schoonmaakbedrijf Schiphol.
web
Schoonmaakbedrijf Gom.
Schoonmaken in een ziekenhuis is anders dan in een hotel. En een kantoor is geen school. Daarom heeft Gom, als eerste schoonmaakbedrijf van Nederland, een specifieke aanpak voor elke sector. Opdrachtgevers vinden bij Gom expertise en capaciteit verdeeld over zes verschillende business units: Zorg, Hospitality, Onderwijs, Offices, Food Industry Kleentec en Specialistische reiniging.
steps jurk
Intrakoop Asito B.V.;
Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk en leefomgeving voor opdrachtgevers. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.
boomstamtafel uit 1 stuk
Asito al jaren op rij uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.
Asito is uw betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Duurzaam schoonmaakbedrijf: zowel voor onze mensen als voor onze klanten. Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerWaarde delen we met onze opdrachtgevers.
omega
Asito Climate Neutral Group.
Asito werkt als eerste schoonmaakbedrijf 100% klimaatneutraal en is hiermee koploper op het gebied van de inzet tegen klimaatverandering. Asito wil de impact van haar bedrijfsvoering op mens, milieu en de maatschappij minimaliseren. Om deze groene ambitie te bewerkstelligen heeft Asito diverse stappen gezet naar een klimaatneutrale onderneming.
muursticker

Contacteer ons