Resultaten voor deinum schoonmaakbedrijf haarlem

 
 
deinum schoonmaakbedrijf haarlem
Faillissement Deinum Schoon B.V. te Haarlem Oozo.nl.
Deinum Schoon Bv is gevestigd in Haarlem. Deinum Schoon Bv is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. Palletweg 21, 2031DD Haarlem. De vennootschap onder firma 5MB Autos is gevestigd op Palletweg 21 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenautos en lichte bedrijfsautos geen import van nieuwe.
esta
Deinum Bv, R SCHOONMAAK.
Voor de aankomst met de auto naar Deinum Bv, R kunt u via mijn route een route beschrijving van uw start punt naar Palletweg in Haarlem laten berekenen en tonen. mijn route grotere kaart weergeven. Palletwg 29, 231DD, Haarlem, Nederland.
gordijnen maken plooien
Deinum Glazenwasserij BV R.
In de buurt van Deinum Glazenwasserij BV R. Schoonmaakbedrijf De Spiegel. Holt Glazenwasbedrijf M. Schoonmaakbedrijf en Glazenwasser Haarlem Verdam. Voorpagina Noord-Holland Haarlem Deinum Glazenwasserij BV R. Deinum Glazenwasserij BV R. Palletweg 29 2031DD Haarlem. Deinum Glazenwasserij BV R in Haarlem.
sophos
CSU werkt met overname Deinum Facilities aan groeistrategie Service Management Uncategorized.
Directievoorzitter John van Hoof verklaart: Deinum" staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf, waar klanten op kunnen rekenen. Deinum Facilities is met name actief in de regio Amsterdam-Haarlem. Deze acquisitie past gezien de activiteiten en het werkgebied goed binnen onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist.
/ Glazenwassers Forum Forumindex Onderwerp bekijken Deinum Schoon te Haarlem.
Onderwerp: Deinum Schoon te Haarlem. Geplaatst: Za Aug 06, 2011 655: pm. Heeft heel slinks een faillissement voorbereid om onder zijn schulden en een mislukte fusie met H. v Dijck uit te komen. Doorstart onder de naam Deinum Facilities met slechts 25% van het personeel.
Deinum Glazenwasserij BV R in Haarlem.
In de buurt van Haarlem. In de buurt van Deinum Glazenwasserij BV R. Schoonmaakbedrijf De Spiegel. Robert Peereboomweg 11, 2031BC Haarlem. Holt Glazenwasbedrijf M. Bakhuizen van den Brinkstraat 12, 2032GA Haarlem. Schoonmaakbedrijf en Glazenwasser Haarlem Verdam. Diakenhuisweg 260, 2033AT Haarlem.
Deinum Haarlem topschoonmaakbedrijf.nl.
Schoonmaakbedrijf In Nederland. Welkom op de webpagina van Deinum op topschoonmaakbedrijf.nl de beste schoonmaakbedrijven website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens. Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Deinum.
wijnoordholland CSU nam bedrijf Ron Deinum over, schuldeisers failliete bedrijven hebben nakijken over katvangers, onbehehoorlijk bestuur en een pornosite wijNederland.
December 2012: Ron Deinum, oprichter van een glazenwassers en schoonmaakbedrijf, proost met de directie van de Udense schoonmaakgigant CSU. CSU heeft het bedrijf Deinum Facilities in Haarlem overgenomen. Een bedrijf met een omzet van 5 miljoen euro. Ron Deinum gaat met pensioen, zo wordt gemeld.

Contacteer ons